Blue and White Wire

Otten4X2

New Member
Mar 14, 2019
8
0
1
32
Hey y'all. To the right of my battery I found a connection with a blue wire and a white wire. They have been cut. I don't know what it goes to or where it connects. Can someone humor me?
 

Jgrauman

Member
Feb 18, 2019
58
8
8
38
Do your daytime running lights work? Sounds like someone cut it instead of unplugging it?
 

Otten4X2

New Member
Mar 14, 2019
8
0
1
32
Ah. I'm not sure honestly. I will certainly check. Any idea where I would find the rest of the wiring to reconnect? I will post pictures.
 

Jgrauman

Member
Feb 18, 2019
58
8
8
38
1557344435351.pngThis is on the drivers side between fender wall and battery. It is the DRL connector. Lots of people, including me disco it so your lights aren't always on. Hard to tell without pics from yours. Post one up and i'll check mine out when i get home and see if I can find what you are looking for
 

Otten4X2

New Member
Mar 14, 2019
8
0
1
32
Yup that was it. Now the other issue I'm sorting is that if I tow I get a P0155. I have replaced the O2 sensor Bank 2 S 1 and it goes away with removing the battery cable. If I tow again - the light comes back. Temperature seems to be normal. I did think of replacing the Coolant Temp Sensor (Amazon sent the wrong one) and noticed that with the AC on the condenser fan wasnt getting warm (assuming its not running). I unplugged it and its still moving which is due to air being sucked from the rad fan. Could a bad AC fan cause a P0155?????